TS Laevad teenindas rohkem reisijaid ja sõidukeid kui mullu (4)

TS Laevad teenindas veebruaris ühtekokku 107 338 reisijat ja viis üle vee 52 001 sõidukit. Võrreldes 2018. aasta veebruariga kasvas reisijate arv 8,9% ja sõidukite arv 11,2%, aasta lõikes ületas üleviidud sõidukite arv esmakordselt TS Laevade opereerimisajaloos ühe miljoni piiri.

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Pille Kauberi sõnul kasvas veebruaris reisijate ja sõidukite arv mõlemal liinil suurel määral. “Virtsu–Kuivastu liinil suurenes reisijate arv 7 protsenti ehk 81 189 reisijani ning üle viidud sõidukite arv 10 protsenti 38 761 sõidukini. Rohuküla–Heltermaa liinil reisis veebruaris 26 149 inimest, kasvatades reisijate arvu 16 protsenti ja üle viidi 13 240 sõidukit ehk samuti 16 protsenti rohkem kui eelmisel aastal samas kuus,” ütles Kauber.

Suuremat tulemust aitas tema sõnul saavutada tehtud reiside suurem arv ja veokite-haagiste arvu oluline kasv. Jooksva aasta lõikes ehk perioodil märts 2018 kuni veebruar 2019 ületas üleviidud sõidukite arv esmakordselt TS Laevade opereerimise ajaloos ühe miljoni piiri.

“Hea meel on tõdeda, et veebruaris tegime kõik reisid plaanipäraselt ning ükski reis talviste keeruliste ilmaolude tõttu ära ei jäänud,” tähendas Kauber. Kõikidest veebruarireisidest väljus õigeaegselt 99,4%. Reisijate rahulolu indeks oli Kauberi andmeil veebruaris 58,6%, aasta varem oli sama näitaja 51,1%.

Samuti kasvas sõidukite e-piletite osakaal – 53 protsendilt 2018. aasta veebruaris 61 protsendini tänavu. “E-kanali propageerimisele ja reisijate rahulolu tõstmisele pöörame läbivalt erilist rõhku,” lisas Kauber.13

Print Friendly, PDF & Email