FC Kuressaare II peab minema kõiki mänge võitma (3)

VÄRAVALE: Ründaja Kristo Kallaselt oodatakse resultatiivset mängu.
Foto: ALVER KIVI

Teises liigas mängiva FC Kuressaare II treener Jan Važinski tahab, et tema mängijad oleksid nii enesekindlad, et ükskõik kelle vastu kodus või võõrsil mängitakse, vastase ees aukartust ei tunta ja peas on alati võidumõtted.

Samas rääkis Jan Važinski, et viimastel aastatel ei ole duublil kerge olnud ja midagi uut ei maksa oodata ka sellel hooajal. “Aga meil on olemas mängijad ja tuumik, kes on kahe viimase aasta jooksul karastunud, ning seepärast olen optimistlikum,” lausus ta, lisades, et mängijad teavad juba, mida selles liigas oodata.

“Noorte üleminek meeste klassi ei ole kunagi lihtne. Meie koosseis on ka sel aastal väga noor ja kui nende kõrval poleks kogenud mängijaid, oleks väga keeruline. Samas ootame me, et on neid, kes arenevad sellise hooga, et teenivad võimaluse ka esindusmeeskonnaga Premium-liigas mängida või siis jõuavad vähemalt pingile. See ei saa olema muidugi kerge, sest esinduses on tänavu väga kõva konkurents.”

Nimedest tõi Jan Važinski välja Aivar Jänsi, Kristjan Mooratsi, Miikael Tuusi ja jalaoperatsioonist taastuva Danel Tiiratsi, kes eelmisel aastal selle võimaluse juba said ning on ka praegu olnud hooaja ettevalmistavatel treeningutel tublid. Kindlasti lisanduvad siia Kristen Mere, Karl Sirel ja Reiko Mäeorg.

Noortest on treeneril suured lootused veel Harald Nurmikul, Ken Kirsil, Joonas Priil ja Kaarel Voogil. “Tahaks, et kõik mängijad sulanduksid korralikult meeskonda ja tunneksid end enesekindlalt,” märkis Jan Važinski, kelle sõnul on peamine eesmärk jätkuvalt kasvatada mängijaid esindusmeeskonnale ja mingi kindel koht turniiritabelis ei ole ette pandud.

Lääs/Lõuna: Tallinna FC Flora U19, Paide Linnameeskond III, Pärnu JK Vaprus II, Läänemaa JK, Pärnu JK Poseidon, Viljandi JK Tulevik II, FC Kuressaare II, Tallinna JK Piraaja, FC Kose, Viimsi JK II, Põhja-Sakala, JK Tallinna Kalev III, Raplamaa JK, Raasiku FC Joker.

 

Print Friendly, PDF & Email