Ott ja Juhan Kolk EM-il neljandad (1)

Märtsi algul Võrtsjärvel toimunud jääpurjetamise Euroopa meistrivõistlustel Monotüüp-XV klassis said Ott Kolk ja Juhan Kolk parimate eestlastena neljanda koha.

26 jääpurjetajat Eestist, Venemaalt, Hollandist, Poolast ja Rootsist tegid kolmel päeval üheksa võistlussõitu. Euroopa meistritiitli sõitsid välja venelased Oleg Vasilev – Ruslan Rudenko, parimate eestlastena said neljanda koha Saaremaa Merispordi Seltsi jääpurjetajad Ott Kolk – Juhan Kolk. Ants Haavel (SMS) ja Andres Laul (Kalevi jahtklubi) said seitsmenda ning SMS-tiim Indrek Aavik ja Siim Valgre 14. koha.

Meeskondade arvestuses läksid EM-il kirja kolme parima ekipaaži tulemused ning Eesti võttis 114 kohapunktiga võidu Venemaa 162 ja Hollandi 187 punkti ees. Võitjamaa pälvis “Kuldse uisu” nimelise rändauhinna.

Eesti puhul läksid arvesse ekipaažide Ott Kolk – Juhan Kolk, Olev Oolup – Andrus Padu ja Ants Haavel – Andres Laul tulemused.

Print Friendly, PDF & Email