Krista Lemberile folkloorikuraatori stipendium

KÜNNA, ÄESTA, VÄETA: Krista Lember sai stipendiumi pikaaegse ja järjepideva rügamise eest folklooripõllul.
EESTI FOLKLOORINÕUKOGU

Eesti folkloorinõukogu folkloorikuraatori stipendiumi pälvis Saaremaa rahvakultuurispetsialist Krista Lember.

1000 euro suurune stipendium määrati Lemberile pikaaegse ja järjepideva töö eest ning kogukonna aktiivse kaasamise eest Saaremaa erinevates paikkondades.

“See oli väga suur üllatus. Eks ma olen nüüd vaadanud tagasi neile asjadele, mida ma folkloori vallas teinud olen ja seda kõike polegi tegelikult nii vähe,” ütles Lember Saarte Häälele. Seda, kuidas stipendiumi kasutada, ta veel mõelnud ei ole.

Lember on rahvakultuuri keskuse Saaremaa rahvakultuurispetsialist, Saare maakonna laulu- ja tantsupeo komisjoni liige, riikliku toetusprogrammi “Saarte pärimuslik kultuurikeskkond” nõukogu liige, kohaliku omaalgatuse programmi Saare maakonna hindamiskomisjoni liige ja osaleb veel paljudes muudes ettevõtmistes. Lember on ka aktiivne Abruka saare kultuuriellu panustaja ja väikesaarte traditsioonide toetaja.

Print Friendly, PDF & Email