KG ja SÜG mängisid korvpalli

Kuressaare gümnaasiumide sportmängude karikavõistlustel oli esimese alana kavas korvpall, kus neidude osas tuli võitjaks Saaremaa ühisgümnaasium ja noormeeste osas Kuressaare gümnaasium.

Kuressaare spordihoones mängitud neidude kohtumise võitis SÜG 21 : 10. Võidukas naiskonnas mängisid Huberta Karma, Gendra Allikmaa, Karola Soe (võistkonna parim), Johanna Priske, Triinu Eliise Põld, Anni Kuuseok, Lotta Meet, Eliisa Kirst ja Luise Vevers; treener Enn Laanemäe.

Noormeeste mängu võitis KG 47 : 38. Võistkonnas mängisid Joosep Praks, Karl Meresalu, Eke Ao Nettan, Maksim Losnikov, Mattias Rihvk (võistkonna parim), Aleksander Tõru, Sten-Erik Liiv, Aleksander Lember, Mikk Meisterson ja Gregor Kaljumäe; treenerid Gab­riel Sepp ja Sander Suurhans.

Karikavõistlused, kus mängitakse korv-, võrk- ja jalgpalli, toimuvad Saaremaa spordikooli korraldusel 2009. aastast. Seni on olnud 28,5 : 23,5 parem KG. Järgmine kord kohtutakse 26. märtsil ja siis on kavas võrkpall.

Print Friendly, PDF & Email