Raul Vinni kirjutas aasta parima arvamusloo (21)

Reedel Viru keskuses avatud Pressifoto aastanäitusel on väljas ka kaks Saarte Hääle fotograafi Maanus Masingu fotot, mis tehtud mullu kevadel Kuressaare kesklinna ehitusel. Ühel peab töömees puhkepausi ja teisel ootab poodnik üleskaevatud turuplatsil tulutult kliente. Eesti Pressifoto 2019 kogumikus on Masingult ka kolmas foto, mis kujutab viltuse sabaga sündinud vasikat.
Foto: KERTU KALMUS

Raul Vinni

Saarte Hääle ajakirjaniku Raul Vinni arvamuslugu “Kuidas saada abi? Tuleb petta metoodilist juhendit” kuulutati reedel eelmise aasta parimaks maakonnalehes ilmunud arvamuslooks.

Parima arvamuse nominendid olid veel Aime Jõgi Tartu Postimehes 28. septembril ilmunud looga “Mu ema jalgratas ja kolm T-särki” ja  Marko Suurmägi 20. juunil Sakalas ilmunud looga “Kuidas osta veekeskust nii, et linnapea vangi ei läheks?”. Ka Aime Jõgi on Saaremaalt pärit ajakirjanik. Arvamuse kategoorias laekus konkursile 22 tööd.

Raul Vinni arvamuslugu ilmus 10. novembri Saarte Hääles järelkajana Koimla kandi inimeste murele, kes on kümme aastat soovinud, et nende igapäevane kodutee saaks mustkatte alla. Viimati koguti vähem kui kuu ajaga 295 allkirja, mis ei ole sealset rahvaarvu silmas pidades mitte piisk meres.

“Ametkonna vastus oli aga selgesõnaline: teie teel sõidab metoodilises juhendis nõutud 50 autost ööpäevas 5 autot vähem. Millal mustkatte saate, ei tea. Teema suletud,” kirjutas Vinni.

Print Friendly, PDF & Email