Kesklinn liiklusele uuesti kinni (13)

Kuressaare kesklinn suletakse tänasest autoliiklusele taas, sest raekoja ette hakatakse ladustama graniitkive, mida töömehed soojade ilmade saabudes paigaldama asuvad.

Merko Infra projektijuht Leo Rahu (pildil) ütles Kadi raadiole, et esimesed kolm konteinerit graniitkive ladustatakse Lossi ja Lasteaia tänavale ning raekoja hoone juurde. Järgmisel nädalal lisandub veel kuus konteinerit. Seetõttu suletakse kesklinn uuesti autodele, mis hoolimata keelavatest liiklusmärkidest hakkasid kesklinnast läbi sõitma pärast seda, kui linnaliinibussidele oli selline luba antud. Nüüd hakkavad linnaliinibussid taas sõitma kultuurimaja-taguse parkla kaudu, nagu need sõitsid ka eelmisel aastal, kui ehitustööd algasid. Kesklinna kauplused ja kohvikud saavad oma kauba tuua kas Torni või Lossi tänava kaudu, lisas Rahu.

“Kui ilmaprognoos lubab, et on ööpäevaringselt vähemalt pluss viis kraadi, siis alustame kohe ka plaatide paigaldamisega,” sõnas Rahu.

Print Friendly, PDF & Email