NOM kogub sünnitusosakonnale raha heategevusliku õhtusöögiga (1)

Eeloleval nädalalõpul toimub Kuressaares festivali Naised Omas Mullis heategevuslik õhtusöök “Oled ilus!”, mille kogu tulu läheb Kuressaare haigla sünnitusosakonna toetuseks. Täpsemalt Eestimaa sünnitusmajade toetusfondi kaudu imikute elustamislaua ostmiseks.

Festivali üks korraldajaist Triin Sepp rääkis Kadi raadio uudistele, et heategevuslik õhtusöök toimub sel reedel, naistepäeval kell 19 Kuressaare kuursaalis. “See on suurepärane võimalus osaleda meelelahutuslikul õhtusöögil ja samas teha head,” märkis Sepp.

Õhtusöögile oodatakse Sepa sõnul 80 inimest – just nii palju on laudades kohti, ning vaid mõned üksikud kohad on veel vabad. “Meil on tõsiselt hea meel, et kohalikud inimesed on sellega nii ilusti kaasa tulnud,” tõdes Triin Sepp.

Kohal on ka Eesti üks tuntumaid moeloojaid Mammu Couture. Sepa sõnutsi toimub suur moesõu, kus lavale astuvad kohalikud kaunitarid. Lisaks pannakse õhtu jooksul üks Mammu Couture´i loodud kleit oksjonile. Ka oksjonitulu läheb haigla sünnitusosakonnale.

Õhtusöögi juurde kuuluvad veel muusikaprogramm, loterii, mille auhinnad on välja pannud nii kohalikud kui ka mandri ettevõtted, ning üllatusena on kohale tulnud külaliskokk, restorani NOA sous-chef Heinrich Liis. “Tegemist on ühe parima restorani ja selle kokaga, kes valmistab süüa koos meie kohaliku hõrgutiste meistri Toomas Leeduga,” tähendas Triin Sepp.

Õhtusöögile tulijaid ootab neljakäiguline söömaaeg. Parimate veinidega toetab Nautimus ning teadmistega veinidest kostitab Urvo Ugandi. Kogu õhtu jäädvustab Keili Fotobutiik ning fotogalerii sellest avaldatakse ka Saarte Hääle veebilehel.

Kadri Nuum

Print Friendly, PDF & Email