Enneolematu päästeopp: tõstukiga telefoni järele (14)

MIS TOIMUB? Loomulikult ei osanud teisipäeval keegi aimata, et suur tõstukauto on Ferrumi juurde aetud üheainsa telefoni pärast.
Erakogu

Telefoniotsingud Kuressaare kesklinnas asuva Ferrumi kaubanduskeskuse katusel ei ole just tavapärane vaatepilt, kuid ometi võisid teisipäeval südalinnas viibijad seda näha.

“Telefoni otsimisel või kusagilt äratoomisel pole ma varem oma tõstukiga käinud, küll aga on tulnud mõned droonid puu otsast alla tuua,” rääkis Saarte Häälele tõstukauto juht, kes ei soovinud oma nime avaldada.

Ettevõtmine sai alguse pühapäeva keskpäeval Facebooki kogukonnas Märgatud: Saaremaal, kus üks noormees otsis pikka redelit või tõstukit, et Ferrumi katuselt telefon ära tuua. “Vaev saab tasutud,” seisis postituses.

Imelikku kohta kaotatud telefoni teemal tekkis kogukonnas humoorikas arutelu, kuid konkreetseid pakkumisi seal siiski ei tehtud. Küll aga palus ühes postituses endaga ühendust võtta Ferrumi kaubamaja esindaja Toomas Tarus.

Teisipäeval sõitis Ferrumi ja kultuurikeskuse vahele autotõstuk, millelt üks noormees midagi otsis. Tõstukijuht ütles, et pool tundi kestnud otsingud vilja ei kandnud ja arve oli 30 eurot ehk miinimumtaks. “Siis selgus, et Ferrumi eest oli leitud üks samasugune telefon,” rääkis tõstukijuht.

Toomas Tarus ütles, et võimalik telefon Ferrumi katusel ei ole tema jaoks midagi erakordset, sest vihmaveerennide puhastamise käigus on sealt varemgi neid leitud, mis ilmselt öise pidutsemise hoos või muudel põhjustel katusele visatud. “Kaks ilmselt naistetelefoni, valged ja lilledega Samsungid, olid mädad ja rennide sees ära ligunenud,” lausus ta.

Noormehe endaga Saarte Hääle toimetusel ühendust saada ei õnnestunud.

Print Friendly, PDF & Email