Politseinik Kalmet Valge saadeti pidulikult pensionile (18)

Eile saadeti Kuressaare politseijaoskonnas pidulikult pensionile 1992. aasta 11. novembril teenistusse asunud liikluspolitseinik Kalmet Valge, kes tähistas aasta algul oma 50. sünnipäeva.

Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar ütles Kalmet Valget iseloomustades, et ta on olnud väga kohusetundlik, sõbralik, tubli ja asjalik kolleeg ning nüüd on üks tubli mees jaoskonnas jälle vähem. “Meie kogukonna jaoks on Kalmet kindlasti legendaarne ja rahvale silma jäänud, aga oma otsustes on ta olnud õiglane ja ei ütleks, et ta selle staatuse negatiivsete tegemistega oleks saanud,” märkis Antsaar.

“Kalmet oli keskendunud suuresti raskeveokite peale, see oli tema pärusmaa ja sellega ta südamega tegeles. Aga nagu kõigil teistel meie ametnikel tuli ka temal patrullis kõikide töödega tegeleda,” lausus Rainer Antsaar.

Print Friendly, PDF & Email