Välkmale tiitel Aivar Sõrmele

Maakonna meistrivõistlused välkmales on lõpule jõudnud. Viie kuu jooksul mängiti viis osavõistlust. Maakonna meistritiitli välk­males võitis järjekordselt Aivar Sõrm. Seda tiitlit ei ole ta teistele loovutanud 2006. aastast.

Sel aastal arenes Sõrmel aga tihe võitlus meistritiitli pärast Ilk­ka Mustoneniga, kes võitis kaks turniiri, ja ühel jagasid nad esikohta omavahel. Otsustavaks sai aga eelkõige Aivar Sõrme veenev esikoht esimesel turniiril, kus Mustonen ei osalenud.

Vähemalt kolmel arvesse mineval turniiril osalenud mängijate paremusjärjestus oli keskmise võiduprotsendi järgi järgmine: 1. Aivar Sõrm 83,6; 2. Ilkka Mustonen 81,2; 3. Martin Kallas 69; 4. Ülo Tuulik 56,3; 5. Arvo Kallas 41,7; 6. Olev Kiirend 41,5; 7. Jaak Turja 36,1.

Juuno Jalakas

Print Friendly, PDF & Email