Saaremaa lõpetas põhiturniiri kahe võiduga

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliiga põhiturniiri viimastes kohtumistes sai Saaremaa kodusaalis kaks võitu.

Kuressaare spordihoones võitis Saaremaa laupäeval 3 : 0 (23, 24, 19) Audentese SG /Noortekoondist. 14 punktiga osutus Saaremaa resultatiivseimaks Siim Rantanen. Pühapäeval võitis Saaremaa samas 3 : 2 (–20, –20, 23, 15, 12) kolmes eelmises mängus võidu teeninud TalTech/Kiilit, Karl Tartes panustas Saaremaa võitu 19 punkti, vahendab volley.

Tallinna Ülikool jätkab maksimaalse 20 võiduga esikohal. Järgnevad LotusTimber/ Neemeco SK ja BMF/ Rakvere Võrkpalliklubi 14 ning TalTech/Kiili 13 võiduga. Võru Võrkpalli­klubi /Werro, Saaremaa ja Eesti Maaülikooli Spordiklubi on võitnud 12 mängu. 6. märtsil võõrustab BMF/ Rakvere Võrkpalliklubi Audentese SG /Noortekoondist, põhiturniirile tõmmatakse joon alla 10. märtsil.

Print Friendly, PDF & Email