Teatripreemiate nominentide hulgas kaks saarlast (1)

Eesti teatriliit kuulutas eile välja tänavused teatri aastaauhindade nominendid 2018. aasta loomingu eest, kelle hulgas on ka Liisa Saaremäel ja Tiiu Talvist.

Liisa Saaremäel on nomineeritud naispeaosa auhinnale Juta rolli eest lavastuses „Kas kalad magavad?“ (VAT Teater) ning Ella Ilbaku / Kaie Skalle rolli eest lavastuses „Leek“ (Eesti Teatri- ja Muusikamuuseum), samuti Salme Reegi preemiale Juta rolli eest lavastuses “Kas kalad magavad?” (VAT Teater) ning Sissi, Shakra ja Famagotti rollide eest lavastuses “Lohe needus” (Eesti Draamateater).

Tiiu Talvist on nomineeritud haldus- ja administratiivtöötaja auhinnale. Talvist on VAT Teatri korraldus- ja kommunikatsioonijuht, kes kirjutab, toimetab, lepib kokku, teeb ära. Tema ühtaegu kelmikas ja läbimõeldud tegevus on teatrit pidevalt pildil hoidnud ja edendanud.

Laureaadid selguvad rahvusvahelisel teatripäeval, 27. märtsil. Pidulik auhinnagala toimub sel aastal Rakvere teatris.

Print Friendly, PDF & Email