JUHTKIRI: Vana ja kindel (1)

Vanasti olevat rohi olnud rohelisem, taevas sinisem ja igapäevases kasutuses olevad esemed töökindlamad. Sellest viimasest annab tunnistust see, et Saaremaal on veel nii mõneski kodus kasutusel paarikümne aasta vanused kineskoopteleviisorid.

Olgu pealegi vana, aga kuni veel mängib, milleks uut osta, leiab sellise pildikasti omanik. Mis sellest, et tänapäevastel telekatel on terav HD-kvaliteedis telepilt – uus asi maksab üksjagu raha. Seda va krabisevat on aga pigem puudu kui üle.

Pealegi ei kipu need uued asjad kestma kauem kui garantiiaja lõpuni – kui midagi juhtub, tuleb remonti viia või jälle uus osta, ütleb see, kes on pigem vana tehnika pooldaja. Kinnitades, et teab, mida räägib – oma või siis tuttavate kogemuste põhjal. Ka Elisa Teleteenused AS-i kliendihooldustehniku Andi Pärnoja sõnul on 20 aasta vanune televiisor reeglina tänastest palju töökindlam.
Keda veenab töökindlus, keda paljukiidetud Full-HD-pilt. Peaasi, et levi oleks!

Print Friendly, PDF & Email