Autoomanikud otsivad peegliväänajaid (9)

Kuressaares on vähemalt nelja auto omanikud kannatanud kahju vandaalide tõttu, kes nende sõidukitel peegleid tagurpidi väänasid.

Saarte Hääl suhtles autoomanikuga, kes sotsiaalmeedia vahendusel peegliväänajate eest hoiatas. Ta ütles, et pole seni oma teatele tagasisidet saanud, kuid loodab pahategijatega kohtuda ja selgitust nõuda.

“Inimesed, hoidke silmad-kõrvad lahti Pika tn ja Martin Körberi tänava vahelisel lõigul oma autodel, nimelt liigub ringi mingi haige kamp noori, kes autode küljepeegleid tagurpidi väänab ja seda korduvalt,” kirjutas mees. Vandaalitsemised pandi toime 23.–25. veebruarini. Kes sel ajal midagi kahtlast nägi, palutakse ühendust võtta telefonil 56 577 891. “Tahaks nende noorte peeglid ka korra üle vaadata,” lisas ta.

Politsei pressiesindaja Maria Gonjak ütles, et politseile juhtumitest teada antud ei ole. “Kahjuks juhtub endiselt üsna sageli nii, et kohalikele korrakaitsjatele antakse sellistest juhtumitest teada suhteliselt pika vinnaga ehk et enne jõuab teade sotsiaalmeediasse ja siis alles ringiga politseini,” märkis Gonjak.

Selleks, et politsei saaks aga vahetult reageerida ning isikuid ja nende tegutsemist takistada, tuleks oma tähelepanekust otsemaid teada anda häirekeskuse numbril 112 või oma kandi piirkonnapolitseinikule.

Print Friendly, PDF & Email