Saaremaa naiskond kohtub veerandfinaalis Audentesega

Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste meistriliigas lõpetas Saaremaa põhiturniiri kahe võidu ja teise kohaga ning kohtub nüüd veerandfinaalis Audentes/Noortekoondisega.

Reede õhtul võitis Saaremaa Tallinnas Audentese Noortekoondist 3 : 1 (14, -22, 18, 11). Kohtumises oli mäng saarlaste kontrolli alla, vaid teises geimis surusid servil riskinud noored vastase nurka, lõhkudes saarlaste mängu totaalselt. Saaremaa naiskonna parimana tõi 16 punkti Dorit Heinastu, kellele järgnes naiskonnas debüütmängu teinud Keiu Silm 15 punktiga, kusjuures rünnakuefektiivsus oli nii kõrge kui 90 protsenti.

Laupäeval mängitud põhiturniiri viimases kohtumises võitis Saaremaa naiskond kodus lähikonkurenti TalTech/Tradehouse´i 3 : 0. Kuressaare spordihoones mängitud kohtumises võitsid võõrustajad geimid 25 : 22, 25 : 14 ja 25 : 20. “Oli tehniliselt ja taktikaliselt hea mäng, kuigi me pole sel aastal vajalikke tugevaid mänge alla saanud,” ütles peatreener Peeter Vahtra, lisades, et servitaktika õnnestus väga hästi.

Võiduga saadi TÜ/BIGBANK-i järel ja TalTech Tradehouse´i järel teine koht ning veerandfinaalis kohtutakse Audentese SG /Noortekoondisega.

“Teise kohaga põhiturniiril võib väga rahule jääda, aga homme on see ununenud, sest kõik hakkab otsast peale ja play-off on hoopis midagi muud,” märkis Peeter Vahtra.

Viimase kohtumise resultatiivsemad olid Kaisa Õunpuu 19 ja Dorit Heinastu 14 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email