Karja kihelkonna aasta teo tiitli sai Elve Rozenkron (13)

Laupäeval kuulutati Pärsama kultuurimajas vabariigi aastapäeva auks korraldatud pidulikul õhtul Karja kihelkonna aasta teoks 2018 piirkonna lastekaitsespetsialisti Elve Rozenkroni pühendumine lastele.

Ülejäänud kahtteist nominenti peeti meeles tänukirjaga.

Leisi osavallakogu esimees Liina Saar ütles, et Elve on tunnustatud lastekaitsetöötaja ja kodutütarde juht, kuid aasta teo tiitli omistamisele aitas kaasa ka asjaolu, et läinud aasta alguses täitis ta lisaks lastekaitsespetsialisti tööle üsna pikalt kohaliku sotsiaaltöötaja ja Leisi teenuskeskuse juhataja rolli.

Ennekõike on Elve Rozenkron keskendunud siiski tööle laste ja noortega. Leisi piirkonna kodutütarde rühmajuhina on ta suutnud liikumisse kaasata enamiku Leisi kooli lastest. “Kui lastele midagi toimub, siis põhimõtteliselt on Elve alati selle korraldamisega seotud,” nentis Saar. “Ta mõtleb kõik viimseni läbi ja on selles osas täiesti fenomenaalne inimene.”

Möödunud aasta märtsis tunnustas Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon Rozenkroni aasta lastekaitsetöötaja aunimetusega. Elve Rozenkron on töötanud Leisi piirkonnas lastekaitsespetsialistina ligi 16 aastat.


Karja kihelkonna aasta tegu 2018 nominendid

Tantsutrupp Lips, Maire Rumm, Leisi perearstikeskus, pereõde Ave Reis, Lii Mägi, Tiina Oks, Taimi Kangur, Aina Tomson, Leisi vabatahtlik päästekomando, Leisi valla kommunaalamet – Jaak Grepp, Monika Kanemägi, MTÜ Leisi Selts – Leisi jaanitule traditsiooni taastamine, etendus “Karja mõisa vaim”.

Print Friendly, PDF & Email