Haigla ootab loengule logopeedi tööst (6)

Logopeed Liina Tõru (fotol) tutvustab täna huvilistele logopeediteenust Kuressaare haiglas. Tartu ülikooli logopeedi eriala cum laude lõpetanud Tõru esineb kuulajatele loengusarja “Kuressaare haigla kohtub kogukonnaga” raames.

Tõru sõnul on loengul kaks põhiteemat. “Esmalt puudutan logopeeditööd üldiselt: kes moodustavad klientuuri ja milline võib teraapia välja näha,” lausus ta. “Lisaks räägin spetsiifiliselt logopeediteenusest Kuressaare haiglas, muu hulgas teenusele pöördumise võimalustest.”

Samuti on Tõru valmis vastama logopeedi tööd puudutavatele küsimustele. Loeng algab haigla B-korpuse 0-korruse koolituskeskusesse kell 15.

“Oodatud on kõik, kes tunnevad, et see teema neid puudutab, näiteks lapsevanemad, õpetajad, kommunikatsioonihäirega inimese lähedased,” ütles Tõru. “Samuti on teretulnud need, kellele käsitletav teema lihtsalt huvi pakub.”

Print Friendly, PDF & Email