FC Kuressaare väravasse asub Magnus Karofeld

Tallinna FC Flora andis FC Kuressaarele laenuks mitmeid noortekoondisi esindanud väravavahi Magnus Karofeldi.

“Tuli pakkumine ja mõtlesin sellest kinni haarata,” rääkis Magnus Karofeld. “Tundus hetkel minu jaoks hea lahendus, kuna Kure on meeskonnavaimu poolest ka super sats, kus mängida ja paremaks areneda.”

Eelmisel aastal oli Kuressaares laenul väravavaht Ingmar Krister Paplavskis, kelle areng on ta viinud nüüd Eesti ühe tugevama meeskonna FC Flora väravasuule. Nüüd on Magnus Karofeldil hea võimalus sama ette võtta.

“Ei oska endale eesmärke seada, kuna jalgpall on meeskonnamäng,” tõdes väravavaht. “Kindlasti tahaks tabelis võimalikult kõrgele tõusta, kuid kerge ei saa see olema. Aga anname enda poolt kõva lahingu, et sel aastal midagi suuremat saavutada.”

Peatreener Jan Važinski ütles, et Paplavskisega on Karofeldi vara võrrelda. “Ingmar tegi eelmisel aastal suurepärase hooaja,” lausus ta.

“Kui Ingmaril oli esimestes mängudes pinge peal, siis hiljem sai ta sellest lahti ja päästis võistkonda päris palju. Mehed tundsid, et selja taga on tugev väravavaht ja suurepärane inimene. Ingmar on oma iseloomuga ja oma nägemusega, mängib alati südamega ja vaim on fantastiline.”

Važinski lisas, et kui Paplavskis Kuressaarde tuli, siis oli ta ainult esiliiga kogemusega, Karofeld on mänginud Premium-liigas Paide Linnameeskonna ja FC Flora eest ning seega juba kogemustega väravavaht.

“Ma loodan, et Premium-liiga kogemus tuleb kasuks ja eriti just hooaja alguses,” lausus Jan Važinski. “Need mängud, mis Magnus on meie eest juba mänginud, on ta hästi hakkama saanud ja meid mitmel korral päästnud. Ta on meeskonda hästi sulandunud ja loodan, et teeme koos hea hooaja.”

Print Friendly, PDF & Email