Skulptuurid said taas sallid kaela (10)

TORMIKINNITUSED: Saaremaa merekultuuri seltsi eestvedaja Rein Sepp vana meremehena teab, et tuul võib olla salakaval ja tugev, mistõttu käis ta eile päeval Uustulndi salli igaks juhuks haaknõeltega kindlustamas.
MAANUS MASING

Nagu eelmiselgi aastal, seoti ka eile hommikul tervele reale Saaremaa monumentidele vabariigi aastapäeva puhul kaela rahvusvärvides sall.

Pidupäeva lainele sätiti eile nii Kuressaare raekoja lõvid ning Meri spaa Tõll ja Piret kui ka Albert Uustulnd, Peeter Südda ja Debora Vaarandi. Kodukandi Saaremaa koordinaator Reet Viira ütles Saarte Häälele, et kui eelmisel aastal oli kujude “sallitamine” riiklik tellimus, siis sel aastal küsisid inimesed juba ise, kas aktsioon kordub ja nii saigi see taas korraldatud.

Sinimustvalged aksessuaarid jäävad skulptuure kaunistama 25. veebruarini ja tuleval aastal on plaanis sallid jälle välja tuua. “Et juba enne vabariigi aastapäeva hakata pisitasa peomeeleolu looma,” märkis Viira.

Print Friendly, PDF & Email