Saaremaa VK-l on selg vastu seina

Credit24 võrkpalliliiga kahe võiduni mängitava veerandfinaalseeria avakohtumises sai tiitlikaitsja Saaremaa Võrkpalliklubi neljapäeval Jēkabpilsis kohalikult Lūši meeskonnalt ootamatu 1 : 3 kaotuse ja peab nüüd kodus kindlasti võitma.

“Vastane mängis hea mängu nagu play-offis vaja, meie tegutsesime alla oma võimete,” nentis peatreener Urmas Tali, kes saatis väljakule nurgaründajad Eddie Rivera ja Helar Jala, diagonaalründaja Siim Põlluääre, sidemängija Lukasz Makowski ning esimest tempot hakkasid mängima Harri Palmar ja Mihkel Tanila, libero oli nagu ikka Johan Vahter.

Kaks esimest geimi kuulusid 29 : 27 ja 25 : 20 võõrustajatele. Järgmine võideti Sam Boehmi vedamisel küll 25 : 23, kuid viimane kuulus taas lätlastele 25 : 23. Urmas Tali hinnangul olid vastased paremad eeskätt geimi lõppudes.

“Kuidas keegi julges lahendada. Meil oli rünnakul puudujääke ja neil hea blokk,” tõdes ta. “Lätlased mängisid nagu play-offis peab. See, et nad põhiturniiril olid veidi kehvad, ei tähenda midagi. Kui siin koduväljaku eelist ei kasuta, siis pole midagi teha. Kindlasti ei läinud mehed niisama peale, sest kõik teavad, millise kaaluga mänguga oli tegu.”

Sam Boehm tõi parimana 22 punkti, Eddie Rivera toetas teda 17 punktiga. Mängus ei osalenud õlavigastusega kimpus olev Rauno Tamme ja Artis Caics vajab Urmas Tali sõnul lihtsalt veidi puhkust.

Järgmine mäng mängitakse laupäeval Kuressaares, saarlaste võidu korral on samas otsustav kohtumine pühapäeval. “Proovime pikast sõidust välja puhata, lapime haavad, loeme sõnad peale ja püüame end mängukõlbulikuks saada,” rääkis Urmas Tali.

Print Friendly, PDF & Email