Orissaare jagas tunnustusi

Orissaares anti kontsertaktusel üle Orissaare osavalla teenetemärgid, 2018. aasta spordisõbraliku pere tiitel ja tunnustus “Minu õpetaja”.

Orissaare piirkonna teenetemärgid said viiuliõpetaja Riina Juul, MTÜ Kavandi Kandi Selts esinaine Krista Riik, Orissaare kultuurimaja kauaaegne perenaine Katrin Kand ja Orissaare kultuurimaja juhataja Anu Viljaste. Orissaare gümnaasiumi sihtasutuse stipendiumi “Minu õpetaja” pälvisid algklassi- ja majandusõpetaja Siiri Vaht ning emakeele ja kirjanduse õpetaja Katrin Kirs.

Valla tänukirja saajaid oli kaks. Ilusalongi Pai omanik Kaire Reimal pälvis tänukirja aastaid Musta Pitsi Öö korraldamise eest ning Taavi Kand teenuskeskuse tegevusele aluse panemise ja piirkonna arengute planeerimisel tehtud tubli töö eest.

Spordipere tiitli pälvis perekond Laul. Poeg Oliver osaleb spordikooli korvpallitreeningutel ja FC Kuressaare jalgpallitreeningutel. Tütar Lisell käib kergejõustiku- ja tantsulise võimlemise trennis. Ema Liis on võrkpalli- ja erinevatel rühmatreeningutel osaleja. Isa Aivo aga Orissaare korvpalli esindusmeeskonna üks liidermängijatest. Pesamuna Lisann on hetkel veel aktiivne käruspordi harrastaja.

Print Friendly, PDF & Email