Saarte Hääl on taas üks parima kujundusega ajalehtedest

Eesti Ajalehtede Liidu kujunduskonkursi žürii valis välja 2018. aasta parima kujundusega ajalehed nii paber- kui digitaalses formaadis. Teiste seas sai nominatsiooni ka Saarte Hääl.

Kohalike väljaannete kujunduse kategoorias oli seitse võistlustööd. Nominentideks valiti nende hulgast Saarte Hääl (23. veebruari ja 14. juuni ajalehed), Virumaa Teataja (15. septembri ja 1. novembri ajalehed) ning Pärnu Postimees (23. veebruari ja 22. detsembri ajalehed).

Kokku osales kujunduskonkursil erinevates kategooriates 16 väljaannet 161 tööga. Erinevalt varasemast ei anna žürii sel aastal välja pronks- hõbe- ja kuldauhindu, vaid nimetas igas kategoorias kuni neli nominenti, kellest parim saab auhinna. Kokku antakse välja üheksa auhinda, nominatsioon võrdub aga varasemate aastate pronksauhinnaga.

Võitjad avalikustatakse 8. märtsil Tallinnas Õpetajate Majas toimuval pressipeol.

Žüriisse kuulusid Tartu Ülikooli ajakirjanduse õppetooli spetsialist ja kujundusekspert  Roosmarii Kurvits, vabakutseline kujundaja Margit Toovere, Eesti Ekspressi peakujundaja Tarmo Rajamets, Õhtulehe peakujundaja Risto Mandre ja Postimehe peakujundaja Kaido Kelp.

Print Friendly, PDF & Email