Kadunud muhulane on ikka leidmata (1)

Foto: POLITSEI

Juba nädala algusest pole saadud kontakti Muhus elava 50-aastase Veikoga, keda vaatamata politsei otsinguoperatsioonile pole suudetud leida.

“Paraku ei ole senised otsingud vilja kandnud ja Veikot ei ole leitud. Kontrollisime täna drooniga üle alasid, kuhu mees eeldatavalt suuna võis võtta,” ütles piirkonnapolitseinik Robert Vahter. Politseile tuli eile appi mitu vabatahtlikku, kes kontrollisid mehe võimalikke liikumispiirkondi üle ATV-dega.

Kuressaare välijuht Andrus Tänak ütles, et Veikole meeldis käia ATV-ga merejääl sõitmas ning tõenäoliselt lahkus ta ka nädal tagasi kodust ATV-ga, kuna sõidukit seal ei olnud. “Praegusi muutlikke jääolusid arvestades hindas politsei, et ta võis jääl liikudes ohtu sattuda,” lisas Tänak. Telefoni Veikol kaasas ei ole, see oli välja lülitatud ja koju jäänud.

Politsei on lisaks kontrollinud vihjeid mehe võimalike asukohtade kohta. “Kuna meile ei ole teada konkreetne piirkond, kuhu mees suunduda võis, siis hetkel aktiivseid maastikuotsinguid alustatud ei ole,” sõnas Robert Vahter.

Kui keegi on näinud Veikot liikumas pärast 11. veebruari või märganud tema oranži värvi mustade porilaudadega ATV-d, siis palub politsei sellest teada anda numbril 112.

 

Print Friendly, PDF & Email