“Tõe ja õiguse” eellinastus välja müüdud (2)

Täna Kuressaares linastuva filmi “Tõde ja õigus” kell 20 kinos Apollo algav seanss oli eile õhtuks välja müüdud, kella 21-sele seansile oli veel paarkümmend vaba kohta.

Kuressaare Teatrikinos samuti kell 20 algavale seansile oli poolsada vaba kohta, enamus rõdul.

Filmi Muhu juurtega režissöör Tanel Toom on Õpetajate Lehele antud intervjuus öelnud, et tema vanavanemate ja isa sünnikodu on Muhu saarel Võikülas, kus ta veetis koos õdedega kõik oma lapsepõlvesuved. “Me ühtaegu armastasime ja vihkasime seda kohta, sest pidime põllul abiks olema, rohima, kartuleid maha panema ja üles võtma, õunu korjama, muru niitma. Tööd tuli kogu aeg teha. Nähes, kui palju mu isa seal praeguseni rühmab ja rahmeldab, ei olnud mul Tammsaare teost raske mõista,” rääkis ta.

Print Friendly, PDF & Email