Meelis Kubits pälvis EV100 tunnustuse (1)

MEELIS KUBITS on öelnud, et tema jaoks on kõige suurem väärtus inimestevaheliste kontaktide tekkimine. Fotol kätleb ta kuulsa Torgus elanud fotograafi Carl Bulla mälestusmärgi avamisel Bulla fondi presidendi Valentin Elbekiga.
MAANUS MASING

Juubeliperioodil tegi Eesti Vabariigile omalt poolt kingituse või toetas mõnda vabalt valitud juubelikingitust enam kui 140 ettevõtet. Sel esmaspäeval tä­nati riigikantseleis EV100 programmis osalenud Eesti et­te-võtjaid, nende seas ka Saaremaalt pärit Meelis Kubitsat.

Tunnustus oli seotud ERSO möödunudsuvise tuuriga Gruusias ja Armeenias. “Ikka on meeldiv, kui märgatakse, on see ju vabatahtlik ja kaunis kulukas tegevus,” leidis Kubits.

Antud juhul väärib tema hinnangul aga suurt tunnustust kogu panustajate ahel, kuhu mahub nii meie Eesti tippametnikke kui ka suursaadikuid Thbilisis ja Tallinnas ning muidugi pealt kuuekümne Eesti ettevõtja. “Neeme Järvi ja ERSO reputatsioon on nii Eestis kui ka laias maailmas nii hea, et inimesi väga palju veenda ei tulnud,” nentis Meelis Kubits.

140 ettevõtet kasutas mullu oma toodetel või teenustel EV100 logo ja sümboolikat ning toetas rahaliselt või teenustega EV100 programmis olevat kingitust või üritust. Lisaks võimalusele toetada mõnda EV100 programmis olevat kingitust või üritust sai ettevõte luua ka päris oma kingituse.

Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamise periood kestab kuni 2020. aasta 2. veebruarini, kui möödub 100 aastat Tartu rahulepingu sõlmimisest. 2019. aastal keskenduvad sündmused Eesti Vabadussõja 100. aastapäevale.

Print Friendly, PDF & Email