Semiir tähistas tagantjärele juubelit

Anette Maria Liivas, Birgit Truu, Carmen Zabellevitš, Catariina Lepmaa, Elisa Saar, Grete Lisete Sõrm, Helena Teär, Iris Liidia Laine, Lisete Loviise Saagpakk, Marii Mägi, Merilin Tilk, Mia-Liise Saar, Pille-Riin Teär, Piret Pärn, Stefy Vasemägi, Robert Aavik, Kenert Kaasik, Henry Mänd, Carlchriztoper Roi, Karl Ramst, Karel Kohu.
IRINA MÄGI

Pühapäeval Kuressaares antud vägeva 21. sünnipäeva kontserdiga tähistas tantsuklubi Semiir tagantjärele ka mullust 20. sünnipäeva. Klubi tantsujuht Semy Morgun ütles Saarte Häälele, et tegu oli klubi ajaloo kõige võimsama produktsiooniga. Tulemusega jäi ta väga rahule ja ilmselt jäi ka publik, sest tagasiside show’le on olnud väga positiivne.

Morgun nentis, et tegu oli teatud mõttes ka mulluse juubelisünnipäeva tähistamisega, kuna siis jäi oma sõpradele, toetajatele ja fännidele suur etendus andmata. Tema sõnul keskendus klubi sel hetkel väga võimekale ja edukale tantsijate koosseisule, et anda neile võimalusi võistlemiseks. Suure sünnipäevakontserdi ettevalmistamisega samaaegselt ei oleks selline asi võimalik olnud.

Print Friendly, PDF & Email