Saaremaa läheb vastamisi Jēkabpils Lūšiga

Credit24 võrkpalliliigas algavad sel nädalal veerandfinaalid ja Saaremaa VK vastane on Jēkabpils Lūši, keda on põhiturniiril kaks korda võidetud.

“Meil polnud valikut ja meile mängiti see vastane,” vihjas peatreener Urmas Tali Selver Tallinna ootamatule kaotusele Rakvere Võrkpalliklubile. “Aga play-off on play-off ja kaks võitu on vaja kätte saada. Saab näha, kuidas kellelgi vorm on ja mis meestega keegi mängib, aga siin pole üllatada enam midagi. Kaalul on rohkem kui elu ja tagasi pole enam midagi hoida.”

Jēkabpils Lūši on Läti karikavõitja, kellega Saaremaa on tänavu ilusti hakkama saanud. Esimene kohtumine mängitakse neljapäeval Lätis ja korduskohtumine laupäeval Kuressaares, vajadusel ollakse samas uuesti vastamisi pühapäeval.

“Ees on pikk reis ja peame laupäevaks sellest kuidagi taastuma,” märkis peatreener Tali. “Mehed on enam-vähem konditsioonis, kuigi nädalavahetus jäi meil vahele ja mängupaus on olnud pikk. Aga trenni sai piisavalt tehtud ja ei ole siin hullu midagi.”

Juba sel nädalal kohtuvad põhiturniiril üldarvestuses kohtadele 1.–8. tulnud võistkonnad vastavalt: 1. vs. 8., 2. vs. 7., 3. vs. 6. ja 4. vs. 5., kusjuures teine ja vajadusel kolmas mäng on kõrgema asetusega võistkonna kodus. Veerandfinaalide kuupäevad on 21. veebruar, 23. veebruar ja vajadusel 24. veebruar. Finaalturniir mängitakse 1. ja 2. märtsil Tartus.

Print Friendly, PDF & Email