FC Kuressaare sai täiendust

FC Kuressaarega liitus endine Tallinna JK Kalevi 23-aastane ründav poolkaitsja Silver-Alex Kelder, kes tahab lüüa vähemalt kümme väravat ja soovib aidata meeskonna jalgpalli Premium-liigas vähemalt kaheksandale kohale.

“Mul oli soov end Premium-liigas proovile panna ja Kuressaare tundus selleks hea koht,” ütles Silver-Alex Kelder, keda oli meeskonnas ees ootamas vana sõber Ranon Kriisa. “Tahan kindlasti saada ka võimalikult palju mänguaega. Olen hästi sulandunud, trennides on hea emotsioon ja huumor on tasemel.”

Peatreener Jan Važinski ütles, et Silver-Alex Kelder otsib ja tahab võitlust ning oskab kahevõitlust võita. “Ta ise pakkus ennast ja katseperioodil jäi väga hea mulje. Silver-Alex teeb meie pingi kindlasti pikemaks ja konkurents läheb tihedamaks. Ta on ründav poolkaitsja ja saab vajadusel olla ka ründaja. Ta on ka päris hea õhuvõitluses,” märkis peatreener.

FC Florast saadi laenuks 18-aastane ründaja Otto-Robert Lipp, kelle eesmärk on võimalikult palju mänguaega saada ja end põhikoosseisu murda. “FC Kuressaarega liitumine annab mulle hea võimaluse oma jalgpallurikarjääri edasi arendada ja kuna Flora andis mulle selle võimaluse, siis mõtlesin, et saab ennast proovile panna tugevas Premium-liigas,” rääkis Lipp.

“Ta on kiire, päris osav, tugeva löögiga ja hea väravavaistuga,” tõi Jan Važinski välja Lipu kõige olulisemad omadused.

Print Friendly, PDF & Email