Kihelkonna maanteele kavandatakse kergliiklusteed (2)

Maanteeametis on projekteerimisel 700 m pikkune kergliiklustee Kihelkonna ringteest Kellamäe Laheküla tee ristmikuni.

“Praegu seda projekteeritakse ja ma ei oska veel öelda, kummale poole maanteed see tuleb,” rääkis maanteeameti Lääne regiooni juhtivspetsialist Toomas Magus, kelle sõnul on ehitustööd kavandatud 2020. aastasse. “Kõik on praegu algjärgus, küsime piirinaabritelt arvamusi ja kooskõlastusi. Kui on tagasiside olemas, siis kujundame välja seisukoha ja vaatame, kuhu saab selle teha, sest igale poole ei ole võimalik ehitada.”

Kergliiklustee maksumust ei osanud Toomas Magus öelda, sest seda ei tehta eraldi, see on Kihelkonna maantee rekonstrueerimisel lõigu sees. “Maanteeamet ei ehita enam eraldi ühtegi kergliiklusteed,” selgitas ta, lisades, et kui maanteed rekonstrueeritakse, siis vaadatakse, kas on vaja ka kergliiklusteed, ja kui on, siis tehakse lühikesed lõigud.

Print Friendly, PDF & Email