Ametikooli õpetaja pürgib parimaks pagariks (1)

Üleeile TV3-s alustanud 2019. aasta “Eesti parima pagari” saates osaleb ka Kuressaare ametikooli õpetaja ja turismitalunik Jorma Ihalainen.

Esimeses saates sai Jorma kilustritsel kohtunikelt ohtralt kiita. 20 aastat tagasi Soomest Saaremaale kolinud Jorma pole pagarierialal päris algaja, vaid on seda õppinud ning ka siinses ametikoolis sellesse erialasse panustanud.

Saarte Hääle kõne peale hakkas Jorma naerma, öeldes, et ta juba aimab, miks talle helistatakse. Loomulikult ei saanud Jorma saate käigu kohta midagi ette rääkida, kuid märkis, et tema jaoks on saadud emotsioonid väga positiivsed. “Meie meeskond on väga sõbralik ja abivalmis,” tunnistas ta.

Kaamerate ees söögitegemine Jorma jaoks eriti hirmutav ei olnud. Ta ütles, et tema üks eesmärk oligi testida oma pingetaluvust.

Olles ametikoolis õpetaja, näeb ta üsna tihti, kuidas kokaõpilased peavad pingega hakkama saama. Koolis hindaja rollis olev Jorma vahetas seega nüüd poolt. Samas märkis ta, et eks ajahätta jääb alati. Kuna esimesest saatest keegi välja ei kukkunud, näeb Jormat ekraanil vähemalt ka järgmisel kolmapäeval.

 

Print Friendly, PDF & Email