Aasta ettevõte 2018 on Arensburg

Tunnustust annab Terje Nepperile üle Saarte Hääle peatoimetaja Gunnar Siiner.
FOTO: MAANUS MASING

Saarte Hääle, Kadi Raadio ja Saaremaa Ettevõtjate Liidu koostöös kuulutati täna välja järjekorras juba kümnes Saare maakonna aasta ettevõte – Arensburg OÜ.

“Suured tänud selle tunnustuse eest,” ütles Arensburgi juhatuse liige Terje Nepper tiitlit vastu võttes. “Olen aastaid ettevõtjate liidu eest andnud neid tunnustusi välja ja mõelnud alati, et see on selline hoomamatult suur ja kauge tiitel, milleni meie ilmselt kunagi ei küündi,” tähendas Nepper. Ometi oli just tema täna see, kes tunnustuse vastu võttis.

Arensburgi alla kuulub neli laevakohvikut, Estonias Eesti Kontserdi kontserdisaali catering, Arensburgi Boutique Hotel ja Spa, Arensburg Restoranid, Saaremaa Veski, Arensburgi Meedla koda ja külalistemaja.

Lähemalt loe aasta ettevõttest juba homsest Saarte Häälest!

Print Friendly, PDF & Email