Homme selgub Saare maakonna 10. aasta ettevõte

Saaremaa ettevõtjate liidu konverentsil kuulutatakse homme välja järjekorras kümnes Saare maakonna aasta ettevõte. Aasta ettevõtte konkurssi korraldavad ühiselt Saaremaa ettevõtjate liit (SEL), ajaleht Saarte Hääl ja raadio Kadi.

Traditsiooniliselt saab tiitli võitja teatavaks aasta alguses ja nii ka tänavu. Üritus on seda pidulikum, et konverentsile on sedakorda tulemas ka Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid, kes ütleb konverentsi avasõnad. President kõneleb muu hulgas muutustest ettevõtluses ja digitaliseerimisest. Samuti astub ettevõtjate ja ettevõtlushuviliste ette Ola Mattsson, Norrköpingi lennujaama juhataja, kes kõneleb sellest, kuidas saada regionaalsetesse lennujaamadesse käima ka rahvusvahelisi lende. Seda Gotlandi näitel.

Ettekandjate seas on ka Hans Pajoma, COOP Panga äripanganduse juht, kelle teema on panga roll ettevõtluse arendamisel. Eleringi juhatuse liige Kalle Kilk räägib võrgu arengust saarte varustuskindluse tagamiseks, Taavo Randna Elektrilevist teeb ettekande Elektrilevist Saaremaal: töökindluse parandamisest ja kiire interneti võrgu ehitamisest.

Pärast ettekandeid toimuvas vestlusringis osalevad Ola Mattsson, Taavo Randna ning nendega liitub Piret Mürk-Dubout, Tallinna lennujaama juhatuse esimees. Vestluse teema on head ja kvaliteetsed ühendused.

Ettevõtluskonverents “Head ühendused aitavad Eestit turundada läbi Saaremaa” toimub homme Apollo kinos.

Print Friendly, PDF & Email