Saaremaa JK aameraaS hakkab mängima III liigas

Paariaastase pausi järel on Saaremaa JK aameraaS taas Eesti meeste jalgpallimeistrivõistlustel kaasa mängimas, seekord minnakse võistlustulle kolmandas liigas.

“Ajendiks on noorte soov end jalgpallis proovile panna ja tõestada,” rääkis klubijuht Andre Käen. “Kuna Saaremaa meistrivõistlused jäävad senisel kujul ära, sest kolme meeskonnaga pole mõtet mängida, on palju neid, kes sooviksid siiski jalgpalli pisut tõsisemalt edasi mängida. Tahame läbi kolmanda liiga anda neile väljundi.”

Käen ütles, et põhirõhk on noortel, kuid isikuliselt ei soovinud ta veel kedagi välja tuua. “Isemajandamise peal toimetame ja nimekirjas on 24 mängijat,” lausus ta. “Kui sportlikest eesmärkidest rääkida, siis oli plaan alustada neljandast liigast ja jõuda aste kõrgemale. Jalgpalliliidust pakuti aga kolmandat ja võtsime selle ettepaneku vastu.”

Klubijuhi sõnul on plaan mängida ikka mitu hooaega ja kõigepealt püütakse sisse elada. “Ei usu, et meid ootab seal mingi tuumateadus,” märkis Andre Käen. “Kaotama kindlasti ei lähe ja midagi eriti hullu ei tule. Proovime oma koosluse kogenumatest ja noorematest mängijatest toimima saada. Janek Meet on lubanud treenerina oma oskuste ja kogemustega seda asja vedada.”

Print Friendly, PDF & Email