Valjala lasteaed kipub mudilastele kitsaks jääma (5)

Valjala lasteaed on lapsi täis – nelja rühma peale kokku käib seal koguni 77 mudilast. “Praegu mahutame lapsed veel ära, aga meie neli rühma on maksimaalselt täis,” lausus lasteaia direktor Marina Tamm. Tema sõnul on rõõmustav, et mudilasi nii palju on. “Järelikult on Valjala lastega peredele hea elukoht,” tõdes Tamm.

Sel kevadel lõpetab Valjala lasteaia kümme last, kes sügisel kooli lähevad. “Seda, kui palju uusi lapsi meile järgmisel õppeaastal tuleb, me veel ei tea,” rääkis Tamm. “Avalduste esitamise aeg on ju aprillis.”

“Käisime esmaspäeval Valjala teenuskeskuses, kus lasterohkuse teema esimest korda jutuks tuli,” ütles Saaremaa vallavalitsuse alusharidusnõunik Maiu Raun. “Ma ise olen selle teemaga ka varem kokku puutunud – läbi hoolekogu.”

Küsimusele, kas, millal ja kuidas plaanib vald lasteaiale ruume juurde saada, vastas Raun: “Uue õppeaasta rühmade planeerimine pole veel alanud. Ilmselt tegeleme selle teemaga, kui on selgunud tegelik kohtade vajadus.”

Print Friendly, PDF & Email