SÜG-i hommikune liiklus läbi tagahoovi (15)

Liikluskomisjon soovib hommikuse liikluse Saaremaa ühisgümnaasiumi juures juhtida tipptunnil läbi kooli tagahoovi.

Saaremaa valla liikluskomisjoni hinnangul valitseb Saaremaa ühisgümnaasiumi juures igal hommikul liikluskorralduses paras kaos, mille käigus rikutakse liikluseeskirju ja peatutakse seal, kus seda ei tohi teha.

“Meie arvates võiks avada Kingu tänavalt sissesõidu kooli tagaõuele, kus saab lapsed ohutult autost välja lasta ja siis Rehe tänava kaudu ära sõita,” rääkis liikluskomisjoni liige Jüri Linde, lisades, et läbisõit oleks just hommikul mingiks ajaks avatud.

“Kaalusime variante ka mopeedidele ning andsime soovituse leida selleks võimalused kooli enda õuealal. Võimalusel saaks ka Hariduse tänaval muuta kogu kooliesise liikluse ühesuunaliseks. Tulemusteni peame jõudma koostöös hoolekoguga.”

Print Friendly, PDF & Email