Kihelkonna rahvamaja juht loobus enne ametisse asumist (18)

Kihelkonna rahvamaja uueks juhatajaks valitud Erika Lucia Huda loobus sellest töökohast veel enne ametisse asumist.

Saarte Häälele teadaolevalt ei sobinud kuue soovija seast väljavalitud Hudale pakutud kellast kellani tööaeg, vaid ta soovis pigem paindlikku graafikut. Tema endaga toimetusel rääkida ei õnnestunud, kuna telefonile Huda ei vastanud.

Abivallavanem Helle Kahm ütles Saarte Häälele, et vallal on raske loobumist põhjendada, sest lahkumisotsus esitati enne, kui toimus kohtumine tööülesannete üleandmiseks. “Vastavalt veel kehtivale Kihelkonna valla korrale toimub uus konkurss,” lisas Kahm.

Kultuuriosakonna juhataja Mihkel Tamm lisas, et kindlasti võetakse ühendust nendega, kes olid kutsutud eelmise konkursi vestlusvooru.

Print Friendly, PDF & Email