Kasemahlatootja võib pälvida aasta eksporditeo tiitli

KredEx Krediidikindlustuse Facebooki lehel on eilsest võimalik valida Eksporditegu 2018 konkursil osalevate ettevõtete seast oma lemmik.

Tänavu viiendat korda väljaantavale eksporditeo auhinnale kandideerib 13 Eesti ettevõtet, kellel on ette näidata 2018. aastast silmapaistvaid eksporditegusid, sealhulgas Saaremaa kasemahlatootja Öselstuff OÜ.

Eksporditeo kandidaate hindavad nii ekspordispetsialistidest koosnev žürii kui ka rahvažürii, kes saab hääletada KredEx Krediidikindlustuse Facebooki lehel 12. veebruarini.

Välisturgudele siirduvatele Eesti ettevõtetele riskide maandamise lahendusi pakkuv Kred-Ex Krediidikindlustus annab eksporditeo auhinda välja juba 2014. aastast. Varasematel aastatel on auhinna pälvinud Baltic Workboats, Harju Elekter, Eesti puitmajatootjad ja E-Piim.

Print Friendly, PDF & Email