29 inimest püüdis napsitamist võita haigla abiga (5)

Kuressaare haiglas sai mullu programmi “Kainem ja tervem Eesti” kaudu alkoholitarvitamise häire ravi teenuseid 29 inimest.

Kuressaare haigla psühhiaatriaosakonna vastutava õe Ada Jasneri (fotol) sõnul nõustati haiglas programmi raames kahe teenusel oleva alkoholitarvitaja lähedast ning ühe teenusel mitteoleva alkoholitarvitaja lähedast.

Teenused, mida haigla mullu pakkus, olid patsiendi esmane hindamine ja tema alkoholitarvitamist analüüsida võimaldav AUDIT-test; patsiendi seisundi kliiniline jälgimine; patsiendi nõustamine; nii teenusel oleva kui ka mitte oleva alkoholitarvitaja lähedase nõustamine; individuaalne ja perele mõeldud psühhoteraapia, psühhiaatri ja õe vastuvõtt, statsionaarne ravi. “Pakume neid teenuseid ka käesoleval aastal,” kinnitas Jasner.

Print Friendly, PDF & Email