Keskväljaku graniit on kohal (26)

Kuressaare keskväljaku uuendamisel palju peavalu tekitanud Hiina kehva kvaliteediga graniitplaatide asendus on kohale jõudnud ning ehitaja ootab lume sulamist ja plusskraade, et see maha panna. Loodetakse, et sellega saab alustada kuu aja pärast. Samuti jätkuvad siis tööd Lossi tänava suunal.

Eile Saaremaa vallavalitsuses toimunud ehituse osapoolte koosoleku järgselt ütles Merko Infra objektijuht Leo Rahu, et muudatusena on objekti juhtimismeeskond nüüdsest senise kahe liikme asemel kolmeliikmeline. “Objekt on tundlik, tundsime, et kevadel kahekesi ei pea vastu,” märkis Rahu.

Valla poolt kesklinna objektiga tegelev ehitusinsener Madis Pihel ütles, et 2019 läheb loodetavasti ikka paremini kui 2018. Töövõtja võtab tema sõnul asja väga tõsiselt.

Leo Rahu kinnitas, et ehitus jätkub selliselt, nagu plaanitud.

 

Print Friendly, PDF & Email