Taavi Kand lahkub Orissaare teenuskeskuse juhi kohalt (17)

Alates 28. veebruarist lahkub vallavalitsusest töölt Orissaare teenuskeskuse juhataja Taavi Kand.

„Olen jõudnud äratundmisele, et see töö, mida Orissaare teenuskeskuse juhina teha saan, ei paku mulle piisavat väljakutset ja rakendust. Ja olen kindlal arvamusel, et sellisel juhul on ainuõige, et seda tööd teeb edasi keegi teine,“ ütles Taavi Kand, tänades samas vallavalitsust võimaluse eest siin töötada.   

„Sain uue ja huvitava kogemuse võrra rikkamaks, olla osaline protsessis, mida keegi varem läbi pole teinud, ja sugugi mitte vähem tähtsana – võimaluse koju tagasi tulla. Kindlasti jään Saaremaa valla arengule huviga kaasa elama,“ rääkis Taavi Kand.

Enne Orissaare teenuskeskuse juhi kohale asumist töötas Taavi Kand maaeluministeeriumis kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonnajuhatajana. Maaeluministeeriumi asus Taavi Kand tööle pärast kõrgkooli lõpetamist, töötades seal algul peaspetsialisti ja osakonna nõunikuna ja viimased viis aastat osakonnajuhatajana.

„Saaremaal elamine on luksus, nagu üks kolleeg hiljuti väga tabavalt ütles,“ lausus Taavi Kand pärast aastast töötamist kodusaarel. „Õnneks saan ka edaspidi jääda seda luksust nautima ja siinse elu edenemisele veidi teise nurga alt kaasa aidata. Alates 1. märtsist asun juhtima Põllumajandusameti Lääne regiooni.“

Abivallavanem Jüri Linde ütles, et Orissaare teenuskeskuse juhataja kohale korraldatakse konkurss. 

Print Friendly, PDF & Email