Korvpalluritele loositi Gibraltaril vastased

Juulis Gibraltaril toimuvate Saarte mängude korraldajad loosisid meeste korvpalliturniiril osalevad 11 võistkonda alagruppidesse.

Saaremaa loositi B-alagruppi, kus nende vastased on Guernsey, Jersey ja Fääri saared. Koos Allar Raamatuga koondist tüüriv peatreener Enn Laanemäe ütles, et Jersey on tavaliselt olnud selline keskmine ja Fääride kohta ei oska ta midagi öelda, sest pole neid varem mängimas näinud.

“Guernseyga mängisime kaks aastat tagasi Gotlandil väga tõsise kohtumise ja pusimist oli palju. Aga kuna me peaksime sel aastal olema tugevamad, siis peaks neist ikka üle olema,” märkis ta.
Seni on tuntumatest meestest oma nõusoleku andnud Indrek Kajupank, Mario Paiste, Tormi Niits, Kert Kaldmäe, Egert Väinaste, Härmo Lambut, loobumisest on teatanud Raigo Sooär ja Janis Vahter. Nimekirjas on praegu 10 meest, aga mängudeni on veel viis kuud aega ja võivad tulla muutused.

A-alagrupis mängivad Gibraltar, Menorca ja Gotland, C-alagrupis Kaimani saared, Wighti saar, Mani saar ja Ahvenamaa.

Neljases alagrupis tuleb meeskondadel mängida üks kohtumine rohkem, kuid Enn Laanemäe loodab oma sõnul, et meeste füüsiline vorm on hea ja koormusele peetakse vastu. “Samas saame rohkem kokkumängu harjutada ja peame hakkama aru saama ka sealsete kohtunike tegevusest,” rääkis Laanemäe.

Print Friendly, PDF & Email