Kaarel Traumann Viimsi parim treener

Korvpalliklubi Viimsi/Estover Orissaarest pärit treener Kaarel Traumann pälvis Viimsi valla kultuuri- ja spordiaasta 2018 tänuüritusel aasta treeneri tiitli.

“Kindlasti väga uhke ja meeldiv tunne, et tehtud töö on kellelegi silma jäänud,” ütles Kaarel Traumann.

“Eks see tunnustus on mingis mõttes kogu korvpalliklubi Viimsi oma, kuna eelmine aasta määrati mind hõbedase U16 peatreeneriks, siis palju tööd on juba varem ära tehtud. Poisid väärivad siin samuti suurt tunnustust – suutsid omaks võtta ja usaldada uut treenerit ning mängida välja maksimumilähedane tulemus.”

Traumann juhtis nimelt möödunud hooajal U16 meeskonna Eesti meistrivõistlustel hõbemedalitele. Samast meeskonnast kuulus Hugo Toom sama vanuse­klassi Eesti koondisesse ning mitu mängijat olid koondise kandidaadid.

“Väga motiveeriv ja innustav, kui tänatakse ja märgatakse seda aega, mis on panustatud,” lausus Kaarel Traumann.

Print Friendly, PDF & Email