Päevakeskuse sünnipäevanädala avasid lõõtspillimängijad

MÄNGI, PILLIMEES: Külapillimehed (vasakult) Urmas Rahnik, Sulev Mägi ja Viktor Ilvest triona esinemas. Esinemisjärge ootab Ants Olesk.
Aare Laine

Kuressaare päevakeskuse 20. sünnipäeva nädala juhatasid esmaspäeva keskpäeval sisse rahvapillimängijad MTÜ-st Saaremaa Lõõtsad. Üle tunni kestva kontserdi andsid Lõpi küla mees Sulev Mägi, Viktor Ilvest Möldri külast, Urmas Rahnik Piilast ning kuressaarlased Kalju Aav ja Ants Olesk.

Viktor Ilvest ja Sulev Mägi pajatasid põnevaid lugusid kunagistest külapidudest. Urmas Rahnik sõrmitses enda meisterdatud lõõtspille. Kalju Aav ja Ants Olesk astusid publiku ette ka suupillimängijatena. Koosmängu demonstreeris trio koosseisus Urmas Rahnik, Sulev Mägi ja Viktor Ilvest.

Teisipäeval esines päevakeskuses Pärsama laulu- ja rahvapilliansambel Muigud. Kolmapäevasel kontserdil laulsid ja tantsisid Kuressaare Naerusuu lasteaia lapsed. Täna esinevad Kuressaare muusikakooli õpilased. Reedel näevad päevakeskuse külastajad tantsurühma Eideratas etteastet. Esmaspäeval laulab kodusaarel Uudo Sepp. Tuleval teisipäeval oodatakse päevakeskuse külastajaid peolauda, selleks on aga vajalik eelregistreerimine.

Print Friendly, PDF & Email