Kihelkonna rahvamaja juhatajaks Erika Lucia Huda (9)

Tallinna ülikoolis inglise filoloogia erialal bakalaureusekraadi omandanud Erika Lucia Huda (33) elab Kihelkonna lähedal Kallaste külas ja täiendab end praegu ametikoolis graafilist kujundamist õppides.

“Erika Lucia Huda võlus oma entusiasmi ja piirkonna hea tundmisega, usuga, et igal piirkonnal on võimalus oma kultuuriväärtusi ja kombeid hoida ja edasi arendada ning samal ajal noortele suunatud uuendustega ka uutele põlvkondadele kaasaegseid tegevusi leida,” ütles Saaremaa valla abivallavanem Helle Kahm. “Soovime talle valla poolt head koostööd ja toredat pealehakkamist!”

Kihelkonna rahvamaja juhatajana on Huda seadnud oma eesmärgiks rahvamaja seniste ülesannete – rahvakultuuri ja kohalike kultuuritraditsioonide säilitamise ja arendamise – kõrval ka noortele huvitavate tegevuste pakkumise.

Erika Lucia Huda valiti Kihelkonna rahvamaja juhatajaks kuue kandidaadi seast. Varem on ta aastaid töötanud meeskonna juhina lennuettevõttes Norwegian Air Shuttle ASA.

Print Friendly, PDF & Email