Aluksne rallilt saarlastele neli poodiumikohta

Nädalavahetusel Lätis sõidetud Eesti autoralli meistrivõistluste avaetapil Aluksne rallil jõudis poodiumile neli saarlaste ekipaaži.

EMV3 ehk kaheveoliste kuni 1600 ccm klassis ning Estonian Junior Challenge´i sarjas võtsid esimesed maksimumpunktid suurepärast sõitu teinud Robert Virves ja Sander Pruul, kellele see oli esimene start Ford Fiesta R2T-autol.

“Läks täitsa kenasti,” märkis Robert Virves. “Konkurents on selles klassis tugev ja kuna tegu oli esimese talveralli ja uue autoga, siis ei osanud miskit oodata, seega tuli tempo meeldiva üllatusena. Muidugi aitas lõpptulemusele kaasa konkurentide ebaõnn.”

Laupäeval kaotasid aega Ken Torn ja Kauri Pannas, kes lõhkusid kuuendal katsel rehvi ning lõpetasid ralli mõlema eelpool mainitud arvestuse neljandal kohal.

EMV5-klassis ehk rahvusliku rühma E9-kaheveoliste autode arvestuses teenisid hooaja avaralli maksimumpunktid VAZ 2015-ga kihutavad Timmu Kõrge ja Erik Vaasa. Klassi teine koht tuli siin Tauri ja Ahto Pihlasele Toyota Starletil. Saarlased jäid kaasmaalastest maha lõpuks 28,7 sekundiga.

Tagaveoliste autode rahvuslikus rühmas E11 kuulus kolmas koht Lembit Soele ja Kalle Ahule.

Print Friendly, PDF & Email