Sotsiaaltranspordi projektijuhiks Aare Voksepp (3)

Saaremaa vallavalitsuse sotsiaaltranspordi projektijuhiks valiti seitsme kandidaadi hulgast Aare Voksepp.

Abivallavanem Jüri Linde sõnul rääkis Voksepa kasuks transpordikorralduse alane haridus, samuti tegi ta kõige paremini konkursil antud kodutöö.

Vallavalitsuse transpordinõunik Karl Tiitson sõnas, et projektijuhi põhiülesandeks on sotsiaaltranspordi süsteemi väljatöötamine ja korraldamine, rakendades projekti “Sotsiaaltransporditeenuse korraldusmudelite testimine” tööjuhiseid.

“Projekti juhi igapäevane töö saab alguses olema sotsiaaltranspordi hanke materjalide väljatöötamine ja erinevate osapoolte kaasamine ning hiljem, kui vedu juba toimub, siis aruandluse koostamine ja süsteemi parendamine ning klientidega suhtlemine,” selgitas Tiitson projektijuhi ülesandeid.

Projektijuhi töö on tähtajaline, kestes 2021. aasta 31. maini.

Print Friendly, PDF & Email