Doktor Noormann, meie doktor Noormann!

Kes omaaegset kultusbändi Ruja teab, teab seda lugu ka. Ilmselt mäletab suurem osa keskealistest ja vanematest, et sellenimeline spetsialist andis mõni aastakümme tagasi suhete alast nõu ajakirjas Noorus, vastates noorte murekirjadele. Soovitas, õpetas ja ka lohutas, kui vaja.

Kes oli aga see salapärane doktor Noormann ise? Osa meist ehk teab, et noorte hingetohtri rollis oli Tõnu Ots – praegune staažikas arengupsühholoog, õppejõud, seksuoloog ja perenõustaja. Eile astus tuntud psühholoog Tõnu Ots Kuressaares väärikate ülikooli tudengite ette – sedapuhku selleks, et rääkida juba eakamatest inimestest ja erinevate põlvkondade suhetest.

Kuigi tänapäeval on internet ammendamatu allikas, kust igasugustel teemadel lugeda ja nõu saada, eelistavad paljud meist kuulata, mida räägib “päris inimene”, kel korralik teadmiste pagas. Ning kes teab, et “väärikus tuleb iseenda seest ja alles siis saame me väärikad olla teiste jaoks”.

Print Friendly, PDF & Email