JUHTKIRI: Kurvid sirgeks

Kas parandamisest on abi, kui selle tagajärjel muutub miski ehk hoopis hullemaks?

Ilmselt leidub sõidukijuhte, kes Vaivere ristmiku uuendamist vajalikuks pidasid ja praeguse korraldusega rahul on. Miskipärast kostavad rahulolematute hääled aga valjemini.

Küllap ümbruskonna inimesed ja teised liiklejad teavad, mida räägivad, kui kinnitavad: see ristmik on ohtlikum kui enne. Kui kurvid sõidetakse sirgeks ja märgid pikali ning seda juhtub sageli – ehk pole maanteeameti valitud lahendus just kõige õnnestunum?

Selmet ajada süüd ainult sõidukijuhtide kaela, tasuks maanteeameti esindajail ehk kuulda võtta, mis ristmiku kasutajail öelda on. Kui isegi bussi- ja veokijuhid leiavad, et praegune korraldus on vilets – võib-olla on neil siiski õigus?

Print Friendly, PDF & Email