Tartu muhulased kodusaarel esinemas

Foto: AARE LAINE

Muhu saare kultuuriüritustel on ikka ja alati kodusaare publikule külakosti pakkunud ka mujal elavad muhulased. Mullusel traditsioonilisel jõululaadal teenis publikult vägeva aplausi Maarja-Liis Nurja (pildil esiplaanil) Tartust.

Maarja-Liis ja tema õde Anette (vasakult kolmas), kes samuti esines, veedavad oma koolivaheajad vanavanemate juures Kallaste külas.

Muhu valla kultuurijuhi Anneli Tamme (vasakult esimene) sõnul läks möödunud kultuuriaasta kenasti korda. Uuel aastal on muhulased hoogsalt alustanud ettevalmistustega suurele peole minekuks. “Segakoori on tulnud uusi lauljaid, nännede tantsurühma Ätses ja naisrühma Tokkroes tantsijad on mitmel peol osalenud ja tahavad ka seekordsest peost osa saada. Nemad esinesid ka jõululaadal,” rääkis Tamm.

Aasta viimasel kontserdil Muhu spordihallis laulsid ja tantsisid ka Muhu lasteaia mudilased. Meeldivate muusikapaladega paelus publikut Muhu põhikooli rahvapilliansambel Leena Peegli juhatusel.

Print Friendly, PDF & Email